Sobre nosaltres

Farmàcia El Torrent

La Farmàcia del Torrent, ja té molts anys d’història, instal.lada a Mataró molt abans dels anys seixanta, ha sigut coneguda durant molts anys com una de les farmàcies de referència. 

Ara enceta un nou període amb una nova Titular, Sílvia Vidal. Amb una experiència de més de 12 anys en el sector, pretén estar al dia com a professional sanitari junt amb el seu equip de farmacèutiques i tècnics en farmàcia. 

Alhora volem fer una gestió competitiva i que repercuteixi a tota la clientela, que pot gaudir d’ofertes constants i tots els productes de dermofarmàcia, puericultura i alimentació infantil a molt bons preus. 

Volem donar un bon i actualitzat assessorament com a farmacèutics, oferir també un ventall ampli de serveis i productes perquè la gent del barri pugui tenir les seves necessitats cobertes i a bon preu. 

Els serveis més rellevants que oferim i que ens distingeixen d’altres ja que no és fàcil de trobar, són la perforació del lòbul de l’orella a nadons recent nascudes desde els primers dies. També perforem el lòbul i/o el nas a joves amb previ permís patern, i també a adults. 

També podem oferir una varietat d’alimentació per a celíacs, i entre d’altres analítiques ràpides dels 7 valors més sol.licitats a l’entorn sanitari, per poder dur a terme un autocontrol d’algunes patologies de base desde casa i amb l’ajut i l’assessorament de la farmàcia. 

La ortopèdia i ajudes dinàmiques és un sector que oferim, ja que hi ha una necessitat creixent. 

Intentem cubrir totes les demandes dels nostres clients i estem oberts a incorporar nous productes i serveis segons les necessitats que ens manifestin els nostres pacients. 

Sempre amb la màxima professionalitat i ètica com a filosofia pròpia. 

Sílvia Vidal — Farmacèutica Titular