Sobre
nosaltres

Més de 20 anys
d'experiència farmacèutica

Farmàcia
Sílvia Vidal

L’antiga Farmàcia del Torrent, ja té molts anys d’història, instal.lada a Mataró molt abans dels anys seixanta, ha sigut coneguda durant molts anys com una de les farmàcies de referència.

Ara enceta un nou període a una nova ubicació amb la Titular, Sílvia Vidal. Amb una experiència de més de 22 anys en el sector, pretén estar al dia com a professional sanitari junt amb el seu equip de farmacèutiques i tècnics en farmàcia. 

Volem donar un bon i actualitzat assessorament com a farmacèutics, oferir també un ventall ampli de serveis i productes perquè la gent del barri pugui tenir les seves necessitats cobertes i a bon preu. 

Alhora volem fer una gestió competitiva i que repercuteixi a tota la clientela, que pot gaudir d’ofertes constants i tots els productes de dermofarmàcia, puericultura i alimentació infantil a molt bons preus. 

Els serveis més rellevants que oferim i que ens distingeixen d’altres ja que no és fàcil de trobar, són la perforació del lòbul de l’orella a nadons recent nascudes desde els primers dies. També perforem el lòbul a recent nascuts així com piercings per a joves amb previ permís patern, i també a adults. 

Podem oferir una varietat d’analítiques ràpides, com són el perfil lipídic, el perfil glicèmic per a diabètics i els 7 valors més sol.licitats a l’entorn sanitari, per poder dur a terme un autocontrol d’algunes patologies de base desde casa i amb l’ajut i l’assessorament de la farmàcia. 

En el sector de l’ortopèdia i ajudes dinàmiques oferim, previ anàlisi de la necessitat dels cuidadors, cadires, caminadors, llits hospitalaris, grua hospitalària, crosses… i qualsevol altre producte que pugui necessitar l’usuari.

Intentem cubrir totes les demandes dels nostres clients i estem oberts a incorporar nous productes i serveis segons les necessitats que ens manifestin els nostres pacients. 

Sempre amb la màxima professionalitat i ètica com a filosofia pròpia. 

Sílvia Vidal — Farmacèutica Titular 
Col·legiada 10628